Διαμερίσματα Λαλάρους

Τα διαμερίσματα «Λαλάρους» βρίσκονται στο ανατολικό τμήμα του νησιού της Σκύρου στην περιοχή Ασπούς με τρία αυτόνομα και ευρύχωρα διαμερίσματα με υπέροχη θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Το κάθε διαμέρισμα παρέχει στους καλεσμένους του μία μοναδική αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας και μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 4 άτομα.

Τα διαμερίσματα διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ιδιωτική βεράντα με θέα τη θάλασσα.

Ο διαμερίσματα «Λαλάρους» θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, χαρίζοντας σας στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας.

Πως μπορώ να φθάσω στις Ασπούς;

Ο μικρός αλλά πολύ γραφικός οικισμός Ασπούς, βρίσκεται στο δρόμο από το λιμάνι της Σκύρου προς τη Χώρα.

Δύο λόγια για τον οικισμό Ασπούς

Είναι ένας οικισμός με υπέροχη φυσική ομορφιά και τοπία γεμάτα χρώμα και ομορφιά, βγαλμένα λες, από ζωγραφιά.

Σύμφωνα με τη μυθολογία, από το λιμάνι της γειτονικής παραλίας Αχίλλι, αναχώρησε ο Αχιλλέας για την Τροία.

Οι Ασπούς είναι από τις πιο όμορφες γωνιές της Σκύρου και προσφέρεται για περιηγήσεις και πεζοπορίες, όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει πανέμορφες εικόνες και τοπία κατά μήκος των διαδρομών.

Οι επισκέπτες του οικισμού, μπορούν να κάνουν μια στάση στο εργαστήρι κεραμικών το οποίο διαθέτει πανέμορφες δημιουργίες μοντέρνων αλλά και παραδοσιακών Σκυριανών καλλιτεχνημάτων.

Στις Ασπούς, βρίσκεται και το μικρό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Αχίλλι που αξίζει να επισκεφθείτε, αλλά και το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην κορυφή του βουνού.

Από εδώ η θέα είναι απλά μαγευτική και απλώνεται μακριά στον ορίζοντα, μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι.

Το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, γιορτάζει κάθε χρόνο στις 20 Ιουλίου, με μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι. Αν βρίσκεστε στο νησί, αξίζει να παραβρεθείτε και να απολαύσετε την όμορφη ατμόσφαιρα και την εγκάρδια φιλοξενία των ντόπιων.

Οι απαιτήσεις σας ευθύνη μας.

Περάστε αξέχαστες διακοπές σε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον.